Zonvakantie Dubai

Zonvakantie Dubai

Voor een luxe zonvakantie is Dubai de perfecte bestemming. De gemiddelde temperaturen in Dubai zijn het hele jaar door hoog genoeg voor een aangename en luxe zonvakantie aan het strand. De temperatuur komt er niet vaak onder de 20 graden en loopt al snel richting de 30 graden. Dit maakt Dubai tot een ideale vakantie- en zonbestemming om helemaal tot rust te komen!

Zonvakantie Dubai aan het strand

Bij Emerald Travel heeft u keuze uit meerdere hotels voor een perfecte zonvakantie in Dubai. Deze luxeuse hotels zijn gelegen aan het strand van Dubai. De hotels zijn voorzien van alle luxe en comfort zodat het u aan niets ontbreekt. Of u nu op vakantie gaat met uw partner of met uw gezin, bij de luxe resorts van Dubai aan het strand ontbreekt het u aan niets en voor iedereen is er een perfect hotel te vinden. Kunt u geen keuze maken? Wij helpen u graag met een offerte op maat!

Luxe zonvakantie naar Dubai

Wilt u luxer dan luxe verblijven in een hotel in Dubai aan het strand? Kies dan voor hotel Burj Al Arab. Dit super-de-luxe hotel ligt op een eiland en is via een lange pier verbonden aan het vaste land. Het uitzicht in het hotel is werkelijk adembenemend. Dit vanwege de hoogte van het hotel. Het hotel is maar liefst 321 meter hoog en daarmee één van de hoogste hotels ter wereld. Regel alles in uw kamer (zelfs de gordijnen) met een afstandsbediening, eet in het onderwater restaurant, maak gebruik van de 24uurs roomservice en geniet van specialiteiten uit alle windstreken. Een zonvakantien in Dubai om nooit te vergeten!

Zonvakantie Dubai op maat

Geniet van alle luxe en comfort, en vraag een offerte op maat aan. Wij stellen de perfecte zonvakantie in Dubai voor u samen om volledig tot rust te komen en zorgeloos te kunnen genieten. Een zonvakantie in Dubai waar het u aan niets ontbreekt, die vindt u bij Emerald Travel! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Zonvakantie naar Dubai? Stel uw droomvakantie naar Dubai samen bij Emerald Travel!

Voorstel aanvragen