AIDAdiva

De prachtige AIDAdiva brengt u naar de mooiste bestemmingen, zoals Dubai of Abu Dhabi! Maar ook onderweg kan de vakantie al beginnen. Het cruiseschip AIDAdiva is van alle gemakken voorzien. Bent u een echte zongenieter en houdt u van zwemmen? Dan heeft u ruime keuze uit zonnedekken, zwembaden en jacuzzi’s. Wilt u lekker ontspannen of juist sporten? Dan kunt u terecht in de 2000 m2 grootte Spa & Sport. Ook is het natuurlijk mogelijk om heerlijk te eten op de AIDAdiva. U heeft keuze uit verschillende specialiteiten restaurants. De AIDAdiva is van alle gemakken voorzien!

AIDAdiva cruise

De AIDAdiva cruise is een echte aanrader! Het cruiseschip is van alle gemakken voorzien en u hoeft zich geen moment te vervelen onderweg. Overdag kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten op het schip. Maar ook ‘s avonds hoeft u zich niet te vervelen. Elke avond is er een nieuwe show die u kunt bewonderen of u kunt genieten van live muziek. Als u van een gokje wagen houdt dan is een bezoek aan het casino aan boord ook zeker aan te raden. Kortom er is genoeg entertainment tijdens een AIDAdiva cruise.

AIDAdiva route

Kiest u voor een vakantie met AIDAdiva, dan is de volgende keuze de AIDAdiva route. U bepaalt zelf waar en wanneer u aan boord wilt gaan. Aan boord hoeft u zich geen moment te vervelen, want de AIDAdiva is compleet uitgerust om het u naar uw zin te maken. Bij ons kunt u uw wensen en behoeften aan ons doorgeven en wij maken een persoonlijk voorstel voor u. U hoeft niet meer zelf onnodig lang naar de perfecte vakantie te zoeken. Wij doen dit voor u!

Voorstel aanvragen