Atlantis Dubai

Wilt u tijdens uw vakantie baden in een sfeer van luxe en droomachtige ervaringen? Emerald organiseert  voor u een complete reis met verblijf in het Atlantis Dubai! Het Atlantis hotel trakteert u op alle luxe die u van een vijfsterren hotel mag verwachten. In Dubai wordt u uitgedaagd zich te wagen in het AquaAdventure park. Hier neemt u plaats in een glazen tunnel die u 75 meter neerwaarts laat suizen met echte haaien in uw nabijheid! Met een wandeling door de glazen tunnels van “The Lost Chambers” kunt u achter glas het verloren gewaande Atlantis in alle glorie aanschouwen!  

Atlantis Dubai hotel

Het Atlantis Dubai hotel maakt zijn naam als vijfsterren resort meer dan waar. U verblijft in een luxueuze suite met roomservice, terwijl u daarbuiten alle mogelijkheden heeft om te recreëren in en buiten het hotel. Trekt u graag een baantje of speelt u liever tennis? Geen probleem! U kunt gebruik maken van meerdere zwembaden en tennisbanen.  Wat denkt u tenslotte van de eindeloze vergezichten over de Perzische golf, waarvan u van elke kamer uitgebreid kunt genieten?       

Atlantis Dubai boeken       

Voordelig een hotel Atlantis Dubai boeken doet u bij Emerald, of u nu kiest voor strandvakanties, stedentrips of een luxe cruise. Door onze jarenlange ervaring met reizen in en naar de verenigde Arabische Emiraten, Dubai of Oman zijn wij in staat om scherp geprijsde reizen te organiseren . Geef uw wensen door op onze website. Wij geven u een persoonlijk reisadvies en maken een hotel Atlantis boeken eenvoudig.  Meer weten? Uw persoonlijke reisadviseur staat u graag te woord!

Voorstel aanvragen