Atlantis hotel Dubai

Atlantis hotel Dubai

Één van de bekendste en meest spraakmakende hotels van Dubai is het Atlantis Hotel Dubai! Dit legendarische megahotel is gelegen op het wereldberoemde eiland Palm Jumeirah en beschikt over 1500 ongekende luxe kamers en suites! Deze kamers bevinden zich in de twee torens van het Atlantis hotel Dubai en beschikken allen over een magnifiek uitzicht over zee! De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien, maar wanneer u nog meer wilt dan dat, kunt u kiezen voor de absolute top, namelijk de Royal Suite, welke de twee torens van het Atlantis Hotel Dubai met elkaar verbindt!

Atlantis The Palm Hotel Dubai

Atlantis The Palm Hotel Dubai beschikt over een gigantisch aquaria: The Ambassador Lagoon, welke is gebaseerd op de legende van Atlantis. In dit aquaria vindt u onder meer haaien, dolfijnen en zo'n 65000 andere diverse vissoorten! Bij Atlantis Hotel Dubai kunt u eten bij één van de 15 restaurants welke in het hotel zitten gevestigd, waar wereldchefs hun kunsten vertonen! Of u nu houdt van steaks, Frans, Italiaans, Aziatisch, u vindt het allemaal in het Atlantis The Palm Hotel Dubai! Ook voor de kinderen hoeft het hen aan niets te ontbreken! Het waterpark "AquaAdventure" met de spectaculaire Aztekentempel-glijbaan waar u 75 m stijl naar beneden suist via een glazen tunnel, langs haaien en met een grote plons eindigt, is goed voor genoeg vertier!

Tevens is er een wildwaterbaan van 2 km waarbij u heerlijk kunt dobberen in een grote band! Natuurlijk zijn er verschillende prachtige zwembaden en een strand met veel watersportmogelijkheden. Maar ook ’s avonds is het in het Atlantis The Palm Hotel Dubai genoeg te beleven, van gezellige bars en terrasjes tot aan de chique nightclub. De winkelgalerij die zich in het hotel bevindt is eigenlijk al een winkelcentrum met topmerken!

Atlantis hotel Dubai boeken

Een hotel van wereldklasse dat alle faciliteiten bezit voor een topvakantie, dat is Atlantis hotel Dubai! Wilt u Atlantis hotel Dubai boeken, maar wilt u dat er rekening wordt gehouden met al uw persoonlijke wensen en voorkeuren? Vraag online een offerte aan voor het Atlantis The Palm hotel bij Emerald Travel! Aan de hand van al uw wensen en behoeften stellen wij een persoonlijk reisvoorstel voor uw samen! Laat uw droomvakantie in Atlantis hotel Dubai beginnen!

Voorstel aanvragen