Atlantis the Palm Hotel

Atlantis The Palm Hotel 

Laat u meeslepen in de betoverende wereld van het Atlantis The Palm Hotel met zijn vele witte zandstranden.  Wanneer u kiest voor deze unieke accommodatie, krijgt u geen normale hotelkamer toegewezen maar een luxe suite die is voorzien van alle faciliteiten. Waar u zich ook bevindt in het gebouw, vanaf elke plek kunt u genieten van fantastische vergezichten over de Perzische Golf. Of betreedt het AquaAdventure park dat het mythologische Atlantis weer tot leven brengt in een feeërieke setting! Bij Emerald kunt u uw verblijf  in het Atlantis The Palm Hotel compleet naar uw eigen wensen inrichten.     

Atlantis The Palm Hotel Dubai

Alles klopt bij het Atlantis The Palm Hotel Dubai. Waar u zich ook bevindt in het gebouw, overal zijn mogelijkheden voor recreatie. Zo kunt u gebruik maken van meerdere zwembaden en tennisbanen. In de 15 aanwezige restaurants staan luxe, wellness centraal, terwijl een topchef uw eten bereidt.  Wanneer u uw voorkeuren aan Emerald doorgeeft, organiseren wij uw verblijf in het Atlantis The Palm Hotel voor u op maat! Zo kunt u ook genieten van het vele moois dat de miljoenenstad Dubai u te bieden heeft en kunt u een van uw meest luxueuze strandvakanties ooit werkelijkheid laten worden.              

Atlantis The Palm Hotel & Resort Dubai

Over uw mogelijkheden voor een zonvakantie in het Atlantis The Palm Hotel & Resort Dubai raken wij bij Emerald maar niet uitgepraat. Het hotel is gevestigd op Palm Jumeirah. Dit staat zonder meer bekend als de mooiste van de Palm Islands. Deze eilanden  zijn compleet kunstmatig aangelegd en geven van bovenaf een prachtig gezicht, want de plattegrond heeft de vorm van een palmboom! Laat u verrassen door de expertise van Emerald en boek bij ons uw vakantie op maat.    

Voorstel aanvragen