City Trip Dubai

Dubai is een van de meest dynamische steden ter wereld. Wilt u deze fantastische Arabische metropool ontdekken? Kies dan voor een city trip naar Dubai! Laat deze op maat samenstellen door Emerald Travel, uw specialist naar de Verenigde Arabische Emiraten!

City trip Dubai

Dubai is één van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten en is gelegen aan de zuidkust van de Perzische golf. Dubai heeft zich ontwikkeld tot een van de meest dynamische en indrukwekkende steden.
Dubai is uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen ter wereld voor liefhebbers van city trips. Er valt namelijk genoeg te ontdekken in deze Arabische wereldstad. Tal van historische bezienswaardigheden vindt u in Dubai. De stad bestaat uit twee delen: het sfeervolle, oude stadsgedeelte waar u de smalle straatjes en gezellige markten vindt. En het ultramoderne nieuwe gedeelte, waar u de meest bizarre gebouwen tegen zult komen.

City trip Dubai – Emerald Travel

Een city trip naar Dubai is een heuse hit aan het worden. Steeds meer mensen ontdekken deze hyper moderne stad. Wanneer u verblijft in Dubai zult u zien dat niets te gek is. Als u kiest voor een city trip in Dubai zult u de meest bizarre projecten realiteit zien worden. Met een city trip bij Emerald Travel verblijft u midden in de stad op de locatie naar uw keuze, wij helpen u daar graag bij!

City trip Dubai – Shoppen

Dubai is een waar paradijs voor echte winkelfanaten. De winkels zijn er namelijk taksvrij dus u krijgt meer waar voor uw geld. U kunt uren spenderen in een van de vele oude souks of trendy winkelcentra. Hier kunt u echt daadwerkelijk alles vinden. Tijdens uw city trip naar Dubai mag een bezoekje aan de Dubai Mall eigenlijk niet ontbreken. Dit winkelcentra heeft ruimte voor maar liefst 1200 winkels, met voornamelijk vele bekende internationale ketens.

Een ander winkelcentrum dat zeker een bezoekje waard is, is de beroemde Burjuman Shopping Mall. Hier vindt u onder andere exclusieve merken zoals Louis Vuitton, Cartier, Dior en Chanel. Het winkelcentrum heeft mooie binnenplaatsen en indrukwekkende tuinen. Het luxe Royal Ascot Hotel ligt slechts 5 minuten van het winkelcentrum.

City trip Dubai – Boeken

Wilt u in korte tijd veel van deze bruisende stad ontdekken? Kies dan voor een city trip Dubai! Laat deze op maat samenstellen door Emerald Travel! Verschillende appartementen bij Emerald Travel bieden gratis vervoerdiensten en zijn dichtbij gelegen aan een metro station,waardoor het ontdekken van de stad nog gemakkelijk gaat. Golden Sands 3 Appartments biedt een gratis shuttledienst naar Jumeirah Beach. Bij een city trip Dubai verblijft u vier nachten in een standaard tweepersoonskamer.

@
Voorstel aanvragen