Luxe vakantie Costa del Sol

Filters tonen
 

Luxe vakantie Costa del Sol

Emerald Travel heeft speciaal voor u een selectie aan prachtige Luxe hotels in De Costa del Sol. Deze zonnekust, is de kuststrook van de provincie Málaga in het zuiden van Spanje. Dit gebied langs de Middellandse Zee strekt zich uit van Estepona ten westen van de stad Malaga tot het oostelijk gelegen Nerja.

Door het aangename klimaat en meer dan 300 dagen zon per jaar is de Costa del Sol tot een populaire vakantiebestemming uitgegroeid. Behalve voor zon- en strandvakantie is het ook een ideale streek om te overwinteren. Een van de populaire badplaatsen aan de Costa is Marbella, hier vindt u prachtig lange stranden, vele restaurants, bars en een sfeervol centrum. De selectie van luxe hotels en resorts bevinden zich in de omgeving van Marbella. Deze hotels zijn van alle luxe voorzien, zodat u alleen nog maar hoeft te ontspannen.  

Strandvakantie Spanje op maat
Emerald Travel voorkomt onnodig lang zoeken naar de perfecte vakantie waarin al uw wensen worden vervuld, of het bezoeken van een reisbureau waar vaak maar een keuze kan worden gemaakt uit een gering aanbod. Emerald Travel stelt uw perfecte vakantie zelf samen! Wanneer u een offerte aanvraagt voor een strandvakantie naar Spanje, nemen wij contact met u op. Wij zullen dan een afspraak in gaan plannen bij u thuis of op locatie waarbij uw persoonlijke reisplan door zal worden genomen. Dan gaan wij uiteindelijk doen waar wij goed in zijn: uw compleet verzorgde droomvakantie tot in de puntjes samenstellen en exclusieve service bieden van begin tot eind!

 

Voorstel aanvragen