Stedentrip Dubai | Emerald Travel

Stedentrip Dubai

Wilt u genieten van uw reis naar Dubai? En tegelijkertijd deze fantastische Arabische metropool ontdekken? Kies dan voor een stedentrip naar Dubai en laat deze op maat samenstellen door Emerald Travel! Uw specialist naar de Verenigde Arabische Emeraten & Oman.

Stedentrip Dubai

Dubai is één van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten en is gelegen aan de zuidkust van de Perzische Golf. De andere zes emiraten zijn: Abu Dhabi, Sharjah, Ajman, Umm Al Qayqayn, Ras al-Khaimah en Fuljairah. Dubai heeft zich ontwikkeld tot een van de meest dynamische en indrukwekkende steden en is uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen ter wereld voor liefhebbers van stedentrips. Dubai is modern en zeer internationaal georiënteerd. Van goed weer bent u in Dubai verzekerd, de zon schijnt er het gehele jaar en de lucht is vrijwel altijd strak blauw.  

Stedentrip Dubai - Emerald Travel

Dubai is als stedentrip een heuse hit aan het worden. Steeds meer mensen ontdekken deze hypermoderne stad. In Dubai is niets te gek. Wanneer u kiest voor een stedentrip naar Dubai zult u de meest bizarre projecten realiteit zien worden. Een stedentrip naar Dubai houdt in dat u midden in de stad verblijft op de locatie naar uw keuze. Emerald Travel helpt u daar graag bij! 

Verschillende appartementen bij Emerald Travel bieden gratis vervoerdiensten en zijn dichtbij gelegen aan het metro station waardoor het ontdekken van de stad nog gemakkelijker gaat. Golden Sands 3 Appartments biedt een gratis shuttledienst naar Jumeirah Beach. Bij een stedentrip naar Dubai bij Emerald Travel verblijft u vier nachten in een standaard tweepersoonskamer.

Stedentrip Dubai - Bezienswaardigheden

Tal van historische bezienswaardigheden vindt u in Dubai. De stad bestaat uit twee delen: het sfeervolle, oude stadsgedeelte waar u de smalle straatjes en gezellige marktjes vindt. En het ultramoderne nieuwe gedeelte waar u de meest bizarre gebouwen vindt. Spreken de historische bezienswaardigheden u aan? Neemt u dan absoluut een kijkje in de wijk Al Bastakiya gelegen aan de Dubai Creek. Hier ziet u een gedeelte van het verleden van de stad en biedt een scherp contrast met de opvallende architectuur van het moderne Dubai.

Bent u daarentegen ook geïnteresseerd in het ultramoderne gedeelte van de stad? Door een ticket te kopen voor het observatieplatform At The Top is het mogelijk om de Burj Khalifa, de hoogste toren van de wereld, te bezoeken en te genieten van het uitzicht over heel Dubai.

Voor winkelfanaten is Dubai een paradijs. Winkels zijn namelijk taksvrij dus u krijgt meer waar voor uw geld. U kunt uren slenteren in een van de vele oude souks of trendy winkelcentra, waar u alles kunt vinden. Een bezoekje aan de Dubai Mall mag eigenlijk niet ontbreken. Dubai biedt een rijk culinair aanbod en bruisend nachtleven.

Stedentrip Dubai - Boeken

Wilt u in korte tijd veel van deze bruisende stad zien? En echt ontdekken wat deze fantastische Arabische metropool te bieden heeft? Dan kiest u voor een stedentrip naar Dubai! Laat deze op maat samenstellen door Emerald Travel! Uw specialist in de Verenigde Arabische Emeraten & Oman. 

 

Voorstel aanvragen