Dubai The Palm luxe strandvakantie

Filters tonen
 

Dubai The Palm luxe strandvakantie

Geniet optimaal van een welverdiende luxe strandvakantie naar het adembenemende Dubai the Palm. Dit is één van de kunstmatig aangelegde schiereilanden voor de kust van Dubai, gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E).  Dubai the Palm heeft de vorm van een palmboom, vandaar de naam. Hierdoor heeft het eiland een oneindige kustlijn met een waanzinnig uitzicht en parelwitte privéstranden.

Dubai the palm strandvakantie

Wanneer u wilt genieten van een luxe strandvakantie voorzien van alle luxe en comfort, is Dubai the palm de perfecte bestemming! Emerald Travel heeft u alleen het allerbeste te bieden, waaronder super-de-luxe hotels en prachtige resorts, zodat u altijd voorzien bent van alle comfort! Kies bijvoorbeeld voor het sprookjesachtige Atlantis the Palm hotel de luxe met privé strand, glazen tunnels en vele watersportparken! In het Royal Mirage The Palm De Luxe hotel bent u voorzien van ongekende luxe en comfort op alle gebieden! 

Wanneer u kiest voor Dubai the palm als zonvakantiebestemming, bent u altijd verzekerd van volop zon, zelfs in de wintermaanden! Daarnaast is Dubai een miljoenenstad met indrukwekkende gebouwen, fantastische restaurants, gigantische shopping malls en de meest luxeuze hotels. 

                                         

 

Dubai the palm vakantie Emerald Travel

Ervaar het gemak en de professionele service van ons unieke reisbureau en geniet zorgeloos van een luxe vakantie om nooit te vergeten! Uw luxe Dubai the Palm vakantie wordt door Emerald Travel volledig samengesteld op basis van uw individuele wensen en behoeften. U krijgt hierdoor een persoonlijk reisvoorstel naar Dubai the Palm op maat, waarbij rekening is gehouden met uw transfer, vliegreis, accomodatie en alles natuurlijk afgestemd op uw voorkeuren! Het enige wat u nog hoeft te doen is uw koffer te pakken en zorgeloos genieten van uw luxe strandvakantie op Dubai the Palm! Vraag direct online een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op! Of u nu alleen reist, met uw gezin of partner, Emerald Travel biedt de perfecte vakantiebestemmingen laat uw luxe vakantie altijd slagen!

Luxe zon- en strandvakantie naar Dubai the Palm? Vraag online een offerte aan bij Emerald Travel!

Voorstel aanvragen