Emirates Palace Abu Dhabi

Emirates Palace Abu Dhabi

Voor een zorgeloze vakantie waar u ondergedompeld wordt in luxe en comfort bent u bij Emerald Travel aan het juiste adres. Wij bieden overnachtingen aan in het buitengewoon imposante Emirates Palace Abu Dhabi. Het hotel, geleden in de stad Abu Dhabi in de Arabische Emiraten, trekt bezoekers vanuit de hele wereld dankzij de indrukwekkende architectuur en de buitengewoon smaakvolle inrichting. Emirates Palace Abu Dhabi is voorzien van 114 glazen lichtkoepels waardoor het hotel niet onder doet voor een koninklijk paleis. Het interieur is een mix van Arabische cultuur en westerse moderne invloeden, wat een streling voor uw ogen is.

Emirates Palace Abu Dhabi hotel

Behalve dat u elk moment uw ogen uit zult kijken, kunt u genieten van alle faciliteiten die aanwezig zijn in het Emirates Palace Abu Dhabi hotel. Het gebouw telt 302 luxueuze kamers en 92 uitzonderlijk comfortabele en stijlvolle suites. De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van de nieuwste elektronische snufjes. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot uitbreidingen zoals een jacuzzi, 180 graden uitzicht over exotische tuinen en zee en extra kamers! Zo kunt u eenvoudig uw ideale, zorgeloze vakantie samenstellen!

                                                       

Emirates Palace Abu Dhabi all inclusive

Zorgeloos genieten van een welverdiende vakantie is mogelijk met de Emirates Palace Abu Dhabi all inclusive arrangementen. U betaalt van tevoren een vaste prijs voor het eten, drinken en alle andere voorzieningen zodat u tijdens de vakantie uw portemonnee gerust in de hotelkamer kunt laten liggen. U hoeft bij alles wat u wilt ondernemen in het hotel niet meer na te denken over prijzen of betalingen waardoor u zich vrij zult voelen om van alle faciliteiten gebruik te maken! Heerlijk eten bij alle toprestaurants, ’s avonds aan de bar exclusieve cocktails drinken of een ontspannende massage. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Emirates Palace Abu Dhabi all inclusive van Emerald Travel.  Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan!

Voorstel aanvragen