Emirates Palace

Emirates Palace 

Voor een onvergetelijke vakantie in de Emiraten kiest u voor een verblijf in het Emirates Palace hotel in Abu Dhabi! Het Kempinski Emirates Palace behoort tot een van de meeste indrukwekkende hotels ter wereld dankzij de imposante architectuur en het prachtige interieur. De inrichting is een mix van de authentieke Arabische cultuur en moderne westerse voorzieningen. De buitenkant heeft de uitstraling van een paleis, mede dankzij het ruime, fraaie park rond het hotel.

Emirates Palace Abu Dhabi 

Wilt u op vakantie ultieme luxe ervaren? De Emirates Palace Abu Dhabi hotel is voorzien van 302 zeer luxueuze kamers waaraan het u aan niets zal ontbreken voor een zorgeloze vakantie. Luxe en comfort wordt tot het hoogste niveau getild dankzij de 92 suites waarin u werkelijk uw ogen uitkijkt.
De ruime kamers zijn uiterst stijlvol ingericht en zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en de nieuwste snufjes op het gebied van elektronica. De suites zijn uitgerust met een jacuzzi en bieden een prachtig uitzicht op zee.

                  

Emirates Palace restaurants

Als er één ding is dat een vakantie kan laten slagen, is het wel het aanbod van heerlijk eten in een smaakvolle omgeving. Daarvoor hoeft u niet de deur uit want er zijn in het hotel ook verschillende Emirates Palace restaurants aanwezig! Zo heeft u ruime keuze uit verschillende keukens zoals Italiaans, fusion, de lokale Arabische keuken en nog veel meer! De restaurants zijn onder andere gelegen aan de prachtige tuin, maar ook op de hoger gelegen verdiepingen waar u tegelijkertijd van het fantastische uitzicht kunt genieten! Nieuwsgierig geworden? Vraag online vrijblijvend een offerte aan!                                            

          

 

Voorstel aanvragen