Luxe Vakantie Griekenland

 

Luxe vakantie Griekenland
Emerald Travel biedt u in Griekenland enkele heerlijke 5-sterren accommodaties aan voorzien van alle luxe en comfort die u maar kunt wensen. Griekenland is een heerlijk en veelzijdig vakantieland. De Griekse eilanden zijn populaire vakantiebestemmingen en het vasteland is fraai met historische bezienswaardigheden, rust en rijke flora en fauna. Ontdek de mooiste stranden, idyllische bergdorpjes en pittoreske baaitjes. Ervaar de Griekse gastvrijheid, de Griekse keuken en geniet van uw vakantie in Griekenland.

 

Kreta
Kreta is het grootste en bekendste eiland van Griekenland. Het scheidt de Egeïsche zee van de Libische zee, als een grenspaal tussen Europa en Afrika. Jaarlijks bezoeken duizenden toeristen het zonovergoten eiland. Zijn befaamde kloven, de steil uit zee oprijzende kliffen aan de kust, de eigenaardige hoogvlaktes die op drooggevallen meren lijken, de eindeloze witte zandstranden, olijf-, sinaasappel- en wijngaarden zijn allemaal kenmerken van Kreta. In het oosten is een echt palmenbos met een prachtig zandstrand; Vai genaamd. Het eiland heeft een warm klimaat. In de wintermaanden is de gemiddelde dagtemperatuur 16 graden en schijnt te zon gemiddeld 4 uur per dag. Dit maakt de bestemming ook heerlijk in de winter. 

Luxe zonvakantie naar Griekenland op maat

Emerald Travel voorkomt onnodig lang zoeken naar de perfecte vakantie waarin al uw wensen worden vervuld, of het bezoeken van een reisbureau waar vaak maar een keuze kan worden gemaakt uit een gering aanbod. Emerald Travel stelt uw perfecte vakantie zelf samen! Wanneer u een offerte aanvraagt voor een strandvakantie naar Spanje, nemen wij contact met u op. Wij zullen dan een afspraak in gaan plannen bij u thuis of op locatie waarbij uw persoonlijke reisplan door zal worden genomen. Dan gaan wij uiteindelijk doen waar wij goed in zijn: uw compleet verzorgde droomvakantie tot in de puntjes samenstellen en exclusieve service bieden van begin tot eind!

 
Voorstel aanvragen