Hotel Dubai

Hotel Dubai

Een luxe hotel, Dubai heeft er veel van. Maar welk hotel past het beste bij uw wensen? Emerald Travel heeft een enorme kennis opgebouwd in dit land waardoor wij u een hotel kunnen aanraden dat precies bij uw wensen past. Boekt u een vakantie bij Emerald Travel, dan bieden wij een reisplan op maat, met de luxe en comfort die een hotel Dubai u kan bieden.

Wat kunt u verwachten? Ruime kamers met een comfortabele zithoek en een volledig ingerichte badkamer. Faciliteiten en services als radio, televisie, internet, airco en minibar. Dineren kunt u in één van de vele restaurants die een hotel Dubai rijk is. Veel hotels liggen in de buurt van het strand en bieden de mogelijkheid om op een privéstrand van de zee en het strand te genieten.  Ook zijn er volop faciliteiten om te sporten of te ontspannen. Zwembaden, wellness, winkelen, in elk hotel Dubai is er wel gelegenheid voor.

Hotel Dubai Jumeirah

Met zijn 26 verdiepingen en vele kobaltblauwe glazen ramen is Hotel Dubai Jumeirah een van de mooiste accommodaties die Dubai is rijk. Alle 600 kamers hebben zeezicht en u kunt tevens een kamer met balkon boeken.
  
De kamers in het Jumeirah Beach hotel zijn standaard voorzien van alle gemakken (kluisje, radio, televisie, internet, minibar, airco), een gezellige zithoek en een volledig ingerichte badkamer.
Het hotel heeft diverse bars, een pianobar en een bierkelder. Bovendien zijn er 14 verschillende restaurants met specialiteiten uit alle hoeken van de wereld! Vanzelfsprekend kunt u deze heerlijkheden ook op uw kamer krijgen met de 24- uurs-roomservice. Sporten, ontspannen met wellness of snorkelen of op het strand liggen, bij Hotel Dubai Jumeirah Beach kan het allemaal. En daarna kunt u altijd nog winkelen in een van de kleine winkeltjes die ook in dit hotel zijn gehuisvest.

Hotel Dubai Atlantis

Zon, zee en strand, daar staat Dubai om bekend. Hotel Dubai Atlantis biedt u de mogelijkheid om daar volop van te genieten.  Het Atlantis The Palm Hotel, zoals het hotel voluit heet, heeft 1500 bijzonder luxe kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien. Natuurlijk hebben ze elk een prachtig uitzicht op de zee.
Dineren kan bij een van de 15 toprestaurants of bij de poolbar.

Het hoogtepunt van dit hotel is het grote aquarium “The Ambassador Lagoon”, gebaseerd op de legende van Atlantis. U kunt hier haaien en dolfijnen zien en nog meer dan 65.000 soorten zeedieren!
Verder is er een groot waterpark met een spectaculaire Aztekentempel-glijbaan, kunt u door een Atlantis-tunnelcomplex dwalen of gebruik maken van de strandfaciliteiten van Hotel Dubai Atlantis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag online een offerte aan en wij nemen zo snel mogeljk contact met u op!

Voorstel aanvragen