Hotels Dubai

Gaat u op zakenreis of bent u toe aan een heerlijke vakantie naar Dubai? Dan wilt u natuurlijk verblijven in een van de meest comfortabele hotels. Het aanbod in Dubai is erg groot en Emerald Travel heeft met zorg de beste hotels voor u geselecteerd.

Hotels Dubai

Dubai is een populaire vakantiebestemming in de Verenigde Arabische Emiraten. De stad heeft een skyline die u zeker een keer gezien moet hebben.  Na een dag op het strand, werken of een dag shoppen is het heerlijk om even tot rust te komen in een luxe hotelkamer voorzien van alle comfort. Bij Emerald Travel vindt u de mooiste hotels aan het strand of in het centrum van Dubai. Uw vakantie wordt op maat samengesteld op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften.

Hotels Dubai 5 sterren

Bij Emerald Travel bent u verzekerd van de beste hotels in Dubai. Er zijn veel vijfsterrenhotels te vinden en Emerald heeft met zorg de beste voor u geselecteerd. Een indrukwekkend hotelcomplex is de Madinat Jumeirah Dar Al Maysaf. Het complex bestaat uit drie hotels die met elkaar worden verbonden via grachten, waar u vervoerd wordt met watertaxi’s.

De Royal Mirage The Palm is het nieuwste vijf sterren, super hotel van Dubai. Het hotel is gelegen op het beroemde Palm Jumeirah en beschikt over een eigen breed zandstrand. De Royal Mirrage heeft een ruim aanbod aan bars, lounges en restaurants met diverse internationale gerechten. 

Hotels Dubai 7 sterren

Wilt u een luxe ervaring beleven om nooit te vergeten? Boek dan uw reis naar het spraakmakende zeven sterren hotel in Dubai, de Burj Al Arab. De Burj Al Arab is futuristisch en toonaangevend en voert de lijst aan van de beste hotels ter wereld! Het hotel ligt op een aangelegd eiland en is verbonden met het land via een lange pier. Spraakmakend aan het hotel is het onderwater restaurant Al Mahara, met voornamelijk exclusieve visgerechten.

Hotels Dubai strand

Optimaal genieten van uw welverdiende vakantie aan het strand in een van de meest luxe hotels van Dubai? Boek dan uw reis via Emerald Travel. Dubai staat bekend om haar prachtige witte stranden, indrukwekkende gebouwen en zeer goede restaurants. Geniet van uw zorgeloze vakantie en laat deze op uw persoonlijke wensen en behoeften samenstellen door Emerald Travel!

@
Voorstel aanvragen