Indische Oceaan

Luxe vakantie Indische Oceaan 
Emerald Travel laat u relaxen op de mooiste stranden en duiken bij kleurrijke koraalriffen. Afgewisseld met bijzondere activiteiten, zoals wandelen door lavabuizen, overnachten op een verlaten zandbank of zwemmen met wilde dolfijnen. Dat is een strandvakantie op één van de eilanden in de Indische Oceaan. In onze selectie van luxe 5-sterren accommodaties voorzien van alle comfort komt u tot rust en geniet u van alles om u heen. 

Malediven
De Malediven zijn synoniem voor romantiek. De met palmen begroeide onbewoonde eilandjes zijn uw toevluchtsoord voor de nacht. Ook in de luxe watervilla’s, op hoge palen boven de oceaan, heeft u zeeën van privacy. Emerald Travel laat u graag kennismaken met de veelzijdigheid van deze tropische archipel in de Indische Oceaan.

Seychellen 
De Seychellen is een groep van 115 eilanden gelegen in de Indische Oceaan ten oosten van Kenia. De eilandjes beslaan een totale oppervlakte van nog geen 440 km². De eilanden verschillen enorm van elkaar in grootte. Mahé is het grootste eiland en daar woont zo’n 90 % van de bevolking. Mahé ligt op ongeveer 1600 km² van Afrika, en 1700 km² ten noorden van Mauritius. Op deze eilandengroep zult u alle tijd en ruimte kunnen vinden om te ontspannen en te genieten van de natuur en het klimaat. 

Mauritius
Ga op vakantie naar Mauritius en sta versteld van de verschillende landschappen die u aantreft. Van vissersdorpen tot (huis)tempels en van prachtige stranden tot onvergetelijke uitzichten vanaf vulkanische bergtoppen. Mauritius is een prachtige vakantiebestemming! Het is een paradijselijk eiland in de Indische Oceaan. Mauritius ligt op bijna 900 km ten oosten van Madagaskar en op circa 3000 km ten oosten van het vasteland van Afrika. 

Luxe zonvakantie naar de Indische Oceaan op maat
Emerald Travel voorkomt onnodig lang zoeken naar de perfecte vakantie waarin al uw wensen worden vervuld, of het bezoeken van een reisbureau waar vaak maar een keuze kan worden gemaakt uit een gering aanbod. Emerald Travel stelt uw perfecte vakantie zelf samen! Wanneer u een offerte aanvraagt voor een strandvakantie naar Spanje, nemen wij contact met u op. Wij zullen dan een afspraak in gaan plannen bij u thuis of op locatie waarbij uw persoonlijke reisplan door zal worden genomen. Dan gaan wij uiteindelijk doen waar wij goed in zijn: uw compleet verzorgde droomvakantie tot in de puntjes samenstellen en exclusieve service bieden van begin tot eind!

Voorstel aanvragen