Madinat Jumeirah

Een half uurtje rijden vanaf Dubai ligt het Madinat Jumeirah. De Madinat Jumeirah is een prachtig vijf-sterren resort van wel 40 hectaren groot. In deze Mandinat wordt het leven van de oud-Arabieren nagebootst. U vindt hier onder andere vele kanalen, restaurantjes, windtorens, abra’s en een soek uit deze periode. Vanwege de vele kanalen staat de Madinat Jumeirah ook wel bekend als het Venetië van Dubai. Een prachtig resort! Ook wanneer de zon ondergaat en de lichten aanspringen ziet Madinat Jumeirah eruit als een plaatje. Een verblijf in een van de beroemde hotels in dit resort boekt u bij Emeralds! 

Madinat Jumeirah Souk

Madinat Jumeirah Souk is een van de mooiste winkelcentra van Dubai. Dit winkelcentrum is net als de rest van het Mandinat in Arabische stijl gebouwd en past daarmee helemaal in het plaatje. De Madinat Jumeirah Souk bestaat voornamelijk uit kleinschalige winkeltjes met lokale producten zoals kleding, waterpijpen, tapijten, sculpturen en schilderijen. U waant zich hier helemaal in Arabische sferen. Wilt u een souvenir kopen, dan zult u hier zeker slagen!

Madinat Jumeirah Al Qasr

In de Madinat staat ook het wereldberoemde Madinat Jumeirah Al Qasr. Dit prachtig hotel is een echte aanrader. Het hotel heeft prachtige tuinen met grachtjes en een privé strand waar u heerlijk kunt relaxen. Tijdens het zonnen wordt u van alle gemakken voorzien. U krijgt hier gratis vers fruit en koele handdoeken aangeboden. Wilt u even afkoelen? Dan kunt u ook gebruikmaken van het uitgebreide zwemcomplex. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen voor een voorstel op maat!

Voorstel aanvragen