Palm hotel Dubai

Palm hotel Dubai

Overnachten in een hotel dat wereldwijd bekend staat om de imposante architectuur en de ongekende luxe voorzieningen? Dan zit u goed bij de Palm hotel Dubai. Het hotel heeft bekendheid verworven dankzij de ligging op het karakteristieke palmeiland Jumeirah en de combinatie van oosterse architectuur met moderne westerse invloeden. In het midden van het gebouw is een uitsparing te zien van een Arabische toren, wat het hotel een unieke uitstraling geeft. Het Palm hotel Dubai ligt  direct aan zee en is dus uitermate geschikt voor iedereen die wilt genieten van een luxe strandvakantie.

                                                        

Palm hotel Dubai Jumeirah

Het Palm hotel Dubai Jumeirah is gelegen op één van de bijzondere aangelegde eilanden van Dubai. Jumeirah is wereldwijd bekend geworden door de karakteristieke vorm van een palmboom, maar ook vanwege de prachtige hotels, mooie stranden en de vele activiteiten die daar te ondernemen zijn. Het Palm hotel heeft ook een groot aanbod aan mogelijkheden waardoor u ultieme luxe ervaart. Zo kunt u over een eigen privéstrand beschikken en wandelen door glazen tunnels waar u het onderwaterleven kunt bewonderen. In het Palm hotel Dubai Jumeirah hoeft u zich geen moment te vervelen!

Palm hotel Dubai boeken

Het Palm hotel Dubai boeken doet u natuurlijk bij Emerald Travel.  Wij helpen u wegwijs te maken in het duizelingwekkende aanbod van luxe en comfort! Wilt u de imposante architectuur van de stad ontdekken? Of staat shoppen in de meest exclusieve winkels nog op uw verlanglijstje? Wij zetten het allemaal voor u op een rijtje. Bij Emerald Travel worden reizen geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen, zodat u samen met ons een onvergetelijke vakantie samenstelt! Voor meer informatie over Palm hotel Dubai boeken vraagt u online vrijblijvend een offerte aan. 

 

Voorstel aanvragen