Stedentrip Dubai

Stedentrip

Wilt u in korte tijd veel van bruisend Dubai zien? En wilt u echt ontdekken wat deze fantastische Arabische metropool allemaal te bieden heeft? Kies dan voor een stedentrip Dubai op maat van Emerald Travel! Dubai is één van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten dat is gelegen aan de zuidkust van de Perzische Golf en heeft zich ontwikkeld tot één van de meest dynamische en indrukwekkende steden! Hierdoor is Dubai een geliefde bestemming voor liefhebbers van zonvakanties, cruises maar ook voor stedentrips! Geniet van alles wat Dubai te bieden heeft tijdens een Stedentrip Dubai van Emerald Travel!

Stedentrip Dubai oktober

In Dubai bent u altijd verzekerd van goed weer, de zon schijnt in Dubai het gehele jaar en de lucht is vrijwel altijd strak blauw! Ook wanneer u een stedentrip Dubai oktober wilt gaan maken, bent u verzekerd van fantastisch weer! Doordat Dubai een tropisch klimaat heeft, kan het er in de zomer erg heet zijn met een gemiddelde temperatuur van 40 graden. De zachte winters van Dubai met een gemiddelde temperatuur van 23 graden, gecombineerd met zeewatertemperaturen van 25 graden en een altijd schijnende zon bieden de perfecte omstandigheden voor een winter-zon vakantie of een stedentrip! De beste reistijd voor een stedentrip Dubai is oktober tot juni!

Stedentrip Dubai november

Dubai is een hypermoderne stad, waarin niets te gek is en waar een groot, groter grootst mentaliteit heerst. U zult uw ogen uitkijken tijdens een stedentrip Dubai november! November is een perfecte maand om een stedentrip door Dubai te maken vanwege de aangename temperaturen! Een stedentrip naar Dubai houdt in dat u midden in de stad verblijft op de locatie naar uw keuze. Emerald Travel helpt u graag bij het kiezen van een verblijf in Dubai welke voldoet aan al uw persoonlijke voorkeuren!

Stedentrip Dubai tips

Tijdens eens stedentrip naar Dubai wilt u natuurlijk in een zo kort mogelijke periode zoveel mogelijk van deze bruisende stad zien! Daarom heeft Emerald Travel de volgende stedentrip Dubai tips voor u samengesteld!

  • Voor winkelfanaten is Dubai een paradijs. Winkels zijn namelijk taxsvrij dus u krijgt meer waar voor uw geld. U kunt uren slenteren in een van de vele oude souks of trendy winkelcentra, waar u alles kunt vinden. Een bezoekje aan de Dubai Mall mag eigenlijk niet ontbreken tijdens uw stedentrip Dubai!
  • Bent u bovendien ook geïnteresseerd in het ultramoderne architectuur van de stad? Door een ticket te kopen voor het observatieplatform At The Top is het mogelijk om de Burj Khalifa, de hoogste toren van de wereld, te bezoeken en te genieten van het uitzicht over heel Dubai.
  • Dubai biedt een rijk culinair aanbod en bruisend nachtleven! Het nachtleven in Dubai is het meest gevarieerde en levendige nachtleven van de zeven Emiraten. Luxe hotels hebben veelal hun eigen nachtclub, discotheek, jazzclub of pianobar maar ook in Dubai zelf vind je de mooiste en luxueuzere clubs!

Naast de stedentrip Dubai tips bent u bij Emerald Travel aan het juiste adres om een stedentrip Dubai naar wens samen te stellen! Wij bieden de keuze uit een veelzijdig aanbod aan luxe hotels in Dubai. Alle hotels zijn met grote zorg gekozen om uw verblijf tijdens de stedentrip Dubai zo aangenaam mogelijk te maken! Vraag direct online een offerte aan en vul uw persoonlijke wensen en voorkeuren in, en ontvang uw stedentrip Dubai voorstel op maat!

Voorstel aanvragen