Vakantie Dubai

Dubai is de vakantiebestemming waar zon, cultuur en ontspanning samenkomen. Dankzij aangelegde eilanden is Dubai een echte strandbestemming. En met een temperatuur dat het gehele jaar haast niet onder de 20 graden komt is het er prima te vertoeven. Dubai  is een van de snelst groeiende bestemmingen ter wereld. En staat daarom ook wel bekend als een van de meest dynamische steden ter wereld.

Luxe vakantie Dubai

Bij Emerald Travel heeft u keuze uit meerdere hotels voor een perfecte luxe vakantie Dubai. De hotels zijn voorzien van alle luxe en comfort zodat het u aan niet ontbreekt. Of u nu geniet van een van de aangeboden vakanties naar Dubai met uw partner of uw gezin, met de luxe accommodaties geselecteerd door Emerald Travel bent u voorzien van alle luxe en comfort.

Vakantie Dubai

Wilt u tijdens uw vakantie naar Dubai heerlijk genieten van de zon en verzekerd zijn van een mooi plekje aan zee? Het Waldorf Astoria hotel beschikt over een privé strand zodat u zeker bent van een mooie ligplek. Heeft u het tijdens uw vakantie in Dubai net iets te warm gekregen? In Dubai kunt u zelfs de sneeuw opzoeken! Ski Dubai is een indoorskioord met 22.500 vierkante meter overdekt skigebied en is onderdeel van de Mall of the Emirates.

Vakantie Dubai All Inclusive

Met een All Inclusive vakantie bij Emerald Travel zijn niet alleen uw vlucht, transfer en accommodatie inbegrepen, maar ook eten en drinken. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Verwen uzelf met onbeperkt eten, drinken en snacks. U hoeft zich geen zorgen te maken over wat u gaat eten, waardoor u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Vakantie Dubai boeken

Wilt u met een vakantie naar Dubai genieten van alle luxe en comfort? Vraag dan een offerte op maat aan! Verblijf in de meest luxueuze hotels en resorts in Dubai en kom volledig tot rust! Emerald Travel regelt de perfecte accommodatie die bij u past zodat u kunt genieten van de vakantie die u voor ogen heeft!

@
Voorstel aanvragen