Vakantie naar Dubai

Met een vakantie naar Dubai geniet u volledig van de zon, cultuur en komt u heerlijk tot rust. Dankzij kunstmatig aangelegde eiland is Dubai een echte strandbestemming geworden. En met een temperatuur dat over het algemeen niet onder de 20 graden komt, kunt u hier in het gehele jaar van genieten. Dubai is een van de snelst groeiende bestemmingen ter wereld waar niets te gek is!

Vakantie naar Dubai

Bij Emerald Travel heeft u keuze uit meerdere hotels voor uw perfect samengestelde vakantie naar Dubai. De hotels zijn voorzien van alle luxe en comfort zodat het u aan niet ontbreekt. Of u nu geniet van een van de aangeboden vakanties naar Dubai met uw partner of uw gezin, met de luxe accommodaties geselecteerd door Emerald Travel bent u voorzien van alle luxe en comfort.

Vakantie naar Dubai tips

Wanneer u naar Dubai op vakantie bent u verzekerd van talloze bezienswaardigheden. De stad bestaat uit twee delen: het sfeervolle, oude stadsgedeelte waar u de smalle straatjes en gezellige markten vindt. En het ultramoderne, nieuwe gedeelte waar u de meest bizarre gebouwen zult zien. Voor winkelfanaten is Dubai een waar paradijs. Winkels zijn namelijk taksvrij en u kunt uren slenteren in een van de grote winkelcentra. Een bezoekje aan de Dubai Mall mag eigenlijk niet ontbreken.

Wilt u graag genieten aan zee? Op Palm Jumeirah is het nieuwe Sofitel The Palm hotel onlangs geopend. Hierbij heeft u uitzicht over de skyline van Dubai. Het prachtige 5-sterren hotel ligt direct aan een privé strand met een lengte van 500 meter. Het hotel behoort tot de top strandhotels van Dubai gelegen aan de Arabische Golf.

Vakantie naar Dubai boeken

Wilt u met een vakantie naar Dubai genieten van alle luxe en comfort? Vraag dan een offerte op maat aan! Verblijf in de meest luxueuze hotels en resorts in Dubai en kom volledig tot rust! Emerald Travel regelt de perfecte accommodatie bij u past zodat u geniet van de vakantie die u voor ogen heeft!

@
Voorstel aanvragen