Weekend Dubai | Emerald Travel

Weekend Dubai

Wilt u in een korte tijd zien wat een bruisende stad als Dubai te bieden heeft? Of shoppen in een echt winkelparadijs? En wilt u daarbij verzekerd zijn van een weekend mooi weer? Zodat u lekker kunt genieten van de zon. Dan kiest u voor een weekend naar Dubai!

Weekend Dubai

Een lang weekend in een stad waar het ondenkbare gerealiseerd wordt. Ontdek wat deze fantastische Arabische Metropool te bieden heeft. Bent u een echte autoliefhebber?

Dan kunt u uw ogen uitkijken in Dubai. Zo kunt u zien dat de weg langs The Walk meer op een autoshow lijkt dan op een doorgaande weg. Ook voor de echte winkelfanaten is Dubai een perfecte bestemming. Een bezoekje aan een van de prachtige witte zandstranden met heerlijke warme zee maken uw lang weekend in Dubai compleet.

Weekend Dubai - Emerald Travel

Of u nu een weekend naar Dubai gaat om te shoppen in een van de mooiste winkel centra’s of toch heerlijk geniet van de zon op een van de prachtige witte zandstranden. Dan gaat u een weekend naar Dubai met Emerald Travel. Emerald Travel is de specialist in reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten. Emerald Travel werkt samen met betrouwbare lokale agenten, zodat uw weekend naar Dubai zo uniek is om nooit te vergeten!

Weekend Dubai - Shoppen

Voor echte winkelfanaten is Dubai een echt winkelparadijs. Winkelen in Dubai is een hele belevenis. Een bezoekje aan de Dubai Mall of de Mall of The Emirates mag eigenlijk niet ontbreken. Het is er allemaal groot en prachtig, u zult er uw ogen uitkijken. Het aanbod van winkels is er zeer internationaal.

Zo vindt u er een mix van de bekende luxe merken zoals Louis Vuitton en Prada maar ook goedkopere merken zoals Forever21 en New Look. Vindt u het leuk om ook naar typische streekproducten te kijken? Neemt u dan een kijkje in Souk al Bahar en Souk Madinat.

Bent u een echte shopper? Bezoekt u Dubai dan in de tweede helft van januari. Dan neemt het jaarlijkse winkelevenement ‘Dubai Shopping Festival’ plaats. U profiteert dan van extra kortingen en maakt kans op gratis producten bij aanschaf van een product. Daarnaast zult u diverse productdemonstraties en modeshows zien.

Weekend Dubai - Boeken

Spreekt een weekend naar Dubai u wel aan? En wilt u er even goed tussen uit? Dan kunt u deze boeken bij Emerald Travel. Zo kunt u uw weekend naar Dubai bijvoorbeeld combineren met een stedentrip waarbij u de meest bijzondere plekken kunt bekijken die de stad te bieden heeft. Maar ook kunt u heerlijk ontspannen aan de prachtige witte zandstranden.

 

Voorstel aanvragen