7 sterren hotel Dubai

7 sterren hotel Dubai

Beleef een luxe ervaring om nooit te vergeten in het unieke en spraakmakende 7 sterren hotel in Dubai: Burj Al Arab hotel. Dit futuristische 7 sterren hotel is sinds de opening een wereldwijd begrip en staat bovenaan de lijst van de beste hotels in Dubai. Vraag een online offerte aan en ervaar alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen tijdens u droomvakantie!

7 sterren hotel Dubai voorzieningen

Burj Al Arab Super De Luxe Dubai

Het bijzondere en super de luxe 7 sterren hotel Dubai is gebouwd in de vorm van een bollend zeil, ook wel een dhow genoemd in het Midden-Oosten.

  • Het 7 sterren hotel Dubai is gelegen aan een privé eiland, welke middels een lange pier verbonden is aan het vaste land.
  • Doordat het 7 sterren hotel Dubai maar liefst 321 meter hoog is, is het uitzicht vanaf het Burj Al Aran hotel adembenemend!

Geniet van een super de luxe droomvakantie op maat met verblijf in één van de hoogste hotels ter wereld: het 7 sterren hotel Burj Al Arab in Dubai! Door de moderne inrichting welke moderne Arabische invloeden heeft, ervaart u ongekende luxe en comfort, waar gebruikt is gemaakt van alleen de aller beste smaakvolle materialen. Vraag online een offerte aan voor een luxe reisvoorstel op maat met verblijf in het 7 sterren hotel Dubai! 

7 sterren hotel Dubai onderwater restaurant

Een ongekende mogelijkheid in het 7 sterren hotel Dubai, is de mogelijkheid voor een diner in het onderwater restaurant 'Al mahara'. U kunt hier vooral zeer exclusieve visgerechten verwachten welke smaken als een engeltje op uw tong. Daarnaast is het Sky-view restaurant 'Al Muntaha', met spectaculair uitzicht op de kustlijn van het bekende Palm Island, een absolute must see!                                

Reisvoorstel op maat in 7 sterren hotel Dubai!

Emerald Travel stelt uw droomvakantie samen met een verblijf in het 7 sterren hotel Dubai! Bij het samenstellen van uw perfecte vakantie wordt rekening gehouden met al uw wensen en behoeften, Bij Emerald Travel is the sky the limit, waardoor alles mogelijk is! Het enige wat u nog hoeft te doen is zorgeloos genieten van uw verblijf in het 7 sterren hotel Dubai! Of u nu alleen reist, met uw gezin of voor een zakenreis wilt verblijven in Dubai, Emerald Travel zorgt voor een fantastische vakantie- of verblijf in het 7 sterren hotel Dubai! Vraag online een offerte aan voor aanvullende informatie of een reisvoorstel op maat! Maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Emerald Travel!

7 sterren hotel Dubai, een verblijf in een uniek, prestigieus tophotel tijdens uw droomvakantie op maat!

 

 

Voorstel aanvragen