VIP Services

Filters tonen
 

VIP Services

Emerald Travel biedt u naast de services als privétransfer, meet & greet bij aankomst ook de mogelijkheid om geheel in stijl te reizen, zo bieden wij een aantal services aan die u het reizen gemakkelijker en prettiger kunnen maken. Van privéjet tot limousine voor Emerald Travel is niets te gek. Niet alleen in Nederland maar ook op de bestemming waar u naar toe gaat zijn extra services beschikbaar afhankelijk van uw bestemming en het type vervoer dat nodig is.  

Business- & Comfortclass vluchten
Emerald Travel biedt u speciale tarieven voor vluchten bij verschillende maatschappijen in de business class en comfort class. Zo vliegt u met Emirates en Ethihad Business Class of in een Business Suite. Wanneer u vliegt naar verschillende bestemmingen met TUIfly kunt u kiezen voor Comfort class. Ook bij KLM kunt u er voor kiezen om Business Class te vliegen. U kunt uw wensen en behoeften wat betreft de vluchten altijd aan ons doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

VIP Center Schiphol 
Als u gebruik maakt van de VIP service wordt u anderhalf uur voor vertrek verwacht bij het VIP centrum, die nabij vertrekhal 3 te vinden is. Parkeren kan bij het VIP centrum waarbij er twee opties zijn, zelf parkeren in de Schiphol Excellence Parking tegenover de ingang van het VIP centrum of gebruik maken van Schiphol Valet Parking. De kosten van beide diensten zijn overigens niet inbegrepen bij de VIP service.

Bij aankomst bij het VIP centrum worden bagage en reisdocumenten door een gastvrouw aangenomen waarna u onder begeleiding naar één van de VIP kamers wordt gebracht. Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje in alle rust wachten tot kort voor vertrek van de vlucht. Vlak voor vertrek wordt u door een persoonlijke begeleider naar de aparte veiligheidscontrole gebracht, na welke u vervolgens per luxe auto naar het vliegtuig wordt gebracht en komt dan via de trap verbonden aan de brug direct het vliegtuig binnen.

Executive Lounge Schiphol 
Op Schiphol kunt u ook gebruik maken van een Executive Lounge. Een rustige plek waar u geen last heeft van de drukte en chaos op de luchthaven. Hier kunt u gebruik maken van drankjes, hapjes terwijl u een dagblad leest en wacht tot uw vlucht vertrekt. Alles voor een ontspannen begin van de vakantie. 

Voorstel aanvragen