Cruises Dubai

Wilt u genieten van uw welverdiende cruise Dubai die al uw zorgen even doet vergeten? Kies dan voor een persoonlijk samengestelde cruise van Emerald Travel! Combineer uw cruisevakantie met een verblijf in Dubai van enkele dagen en ontdek wat deze bruisende stad te bieden heeft! Dit kan zowel vóór als na uw cruise.

Cruises Dubai

Bij Emerald Travel heeft u keuze uit drie verschillende cruises Dubai. Zo kunt u bijvoorbeeldkiezen voor de vrolijke schepen  van Aida Diva Cruise. Alle schepen van Aida cruises zijn compleet uitgerust om het  u naar uw zin te maken. De sportieve cruisereiziger zal een  ideale vakantie kunnen beleven aan boord. Er zijn uitgebreide fitnessfaciliteiten en u heeft de  mogelijkheid om te golfen, volleyballen, squashen en u kunt  zelfs een poging wagen op de klimmuur.

Cruise Dubai – Hutten

Aan boord van het prachtige schip de MSC Lirica ziet u de typische Italiaanse gastvrijheid terug die kenmerkend is voor MSC Cruises. Het schip straalt warmte en elegantie uit en roept direct het beeld op van een zonnige vakantie. Naast vele luxe faciliteiten, ontbreekt op dit schip de Mediterrane keuken niet. Het MSC Lirica beschikt over 780 hutten waar u voorzien bent van airconditioning, TV, internet mogelijkheden, douche, toilet en föhn, minibar en kluisje.

Met de Costa Serena Cruise kunt u heerlijk genieten van uw cruise in Italiaanse stijl. De Costa Serena beschikt over vele faciliteiten. Zo heeft u de keuze uit 13 bars die aan boord zijn van het schip, waaronder een echte koffie- en chocoladebar en een cognac- en sigaarbar. Beproef uw geluk in het casino of neem een duik in één van de vier zwembaden.

Cruises Dubai

Dubai is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en staat bekend als een dynamische en indrukwekkende stad. Dubai is erg modern georiënteerd en alles staat in het teken van luxe. Wanneer u er voor kiest om naast uw cruise een paar dagen te verblijven in Dubai zult u zich in Dubai zeker vermaken. U vliegt vanaf Amsterdam naar Dubai, waar u vervolgens aan boord gaat van één van de meest luxe cruiseschepen.

Cruises Dubai – Voorstel op maat

Wanneer u wilt genieten van alle luxe en zonder zorgen een cruise wilt maken vanaf Dubai, bent u bij Emerald Travel aan het juiste adres. Wij stellen de perfecte cruises Dubai voor u en uw reisgezelschap samen. Bij Emerald Travel heeft u voor uw cruises Dubai – voorstel op maat! Al onze cruisevakanties in Dubai staan garant voor luxe en comfort. Door onze jarenlange ervaring binnen de reisbranche hebben wij een specifiek aanbod samen kunnen stellen die uw verwachtingen van een luxe cruisevakantie in Dubai doen overtreffen.

Cruises Dubai – Boeken

Laat al uw zorgen uit handen nemen en laat Emerald Travel uw droomcruise in Dubai verwezenlijken. Wij stellen uw persoonlijke wensen en behoeften als uitgangspunt zodat wij uw cruise in Dubai persoonlijk voor u samen stellen. Cruises Dubai - boeken? Vraag een offerte aan voor de cruise die u wenst, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak!

 

@
Voorstel aanvragen