Italië

 

Luxe vakantie Italië
In Italië heeft Emerald Tavel voor u de mooiste accommodaties geselecteerd om heerlijk te kunnen ontspannen. De verschillende 5-sterren accommodaties zijn dan ook van alle luxe en comfort voorzien. Proef de heerlijke italiaanse keuken, geniet van de prachtige natuur, en relax in het heerlijke warme en droge klimaat van het prachtige Italië. Emerald Travel biedt u de mogelijkheid om te verblijven in Sardinië, Sicilië en Toscane. 

Sardinië
Sardinië heeft een heel eigen karakter dat steeds meer toeristen trekt. Prachtige stranden en ruige bergen zijn bezaaid met overblijfselen van Romeinse, Arabische, Spaanse en Pisaanse overheersers. Wie op zoek is naar spectaculaire natuur, een buitengewone cultuur of gewoon een heerlijke strandvakantie is Sardinië, na Sicilië het grootste eiland in de Middellandse Zee, een paradijs op aarde.

Sicilië
Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee, gelegen ter hoogte van Reggio di Calabria, in het uiterste zuiden van Italië. De bevolking van Sicilië is over het algemeen gastvrij en vriendelijk. Het eiland wordt voornamelijk bezocht door Europeanen en in augustus door Italianen. Sicilië is een eiland met veel mogelijkheden. Zo kun je in de winter van de vulkaan Etna af skiën en in de zomer heerlijk zonnen op de stranden op Sicilië. De stranden op Sicilië variëren van grind- en kiezelstranden bij o.a. de badplaats Taormina en enkele zandstranden bij Giardini Naxos tot aan enkele langgerekte zandstranden aan de noordkust bij Cefalù en Campofelice di Roccella. Op de meeste stranden zijn zogenaamde lido's. Dit zijn bars of restaurants met een eigen deel op het strand, waar men veelal verplicht is een ligbed en parasol te huren.

Toscane 
Toscane is één groot openluchtmuseum met een enorme rijkdom aan kunstschatten, heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemvelden. In omliggende dorpjes zijn fraaie villa’s en prachtige historische kerkjes te bewonderen. Een vakantie naar Toscane betekent bezoeken aan historische steden als Florence, Siena en Pisa, luieren in luxe badplaatsen en genieten van het prachtige landschap. Voor velen zijn de prachtige natuur van Toscane en de vele historische steden minstens zo belangrijke redenen om deze regio te bezoeken als het strand. Ontdek de veelzijdigheid van de Toscane tijdens een reis die Florence en de Toscane met elkaar combineert.

Luxe zonvakantie naar Italië op maat
Emerald Travel voorkomt onnodig lang zoeken naar de perfecte vakantie waarin al uw wensen worden vervuld, of het bezoeken van een reisbureau waar vaak maar een keuze kan worden gemaakt uit een gering aanbod. Emerald Travel stelt uw perfecte vakantie zelf samen! Wanneer u een offerte aanvraagt voor een strandvakantie naar Spanje, nemen wij contact met u op. Wij zullen dan een afspraak in gaan plannen bij u thuis of op locatie waarbij uw persoonlijke reisplan door zal worden genomen. Dan gaan wij uiteindelijk doen waar wij goed in zijn: uw compleet verzorgde droomvakantie tot in de puntjes samenstellen en exclusieve service bieden van begin tot eind!

Voorstel aanvragen