Jumeirah Al Qasr hotel Dubai

Jumeirah Al Qasr hotel Dubai

Wanneer u wilt genieten van service van wereldklasse tijdens uw vakantie in één van de mooiste steden van de wereld, dan is het Jumeirah Al Qasr hotel Dubai precies wat u zoekt! Dit prachtige 5-sterrenhotel ligt op slechts 2km van een privé zandstrand en beschikt over buitengewoon mooi aangelegde tuinen met grachtjes! De kamers van Jumeirah Al Qasr hotel Dubai zijn uitgerust met allen een eigen balkon met een ongekend mooi uitzicht over Dubai! Tevens kunt u bij Jumeirah Al Qasr hotel Dubai genieten van een uitmuntend visrestaurant, welke is gelegen boven de Perzische golf!

Jumeirah Al Qasr hotel Dubai beschikt over een groot zwembadcomplex met een marmeren lobby met palmbomen, en ook voor de aller kleinsten is er een kinderzwembad aanwezig! Daarnaast kunt u tijdens u verblijf in Jumeirah al qasr hotel Dubai terecht bij één van de 44 restaurants en bars, welke naar alle verscheidenheid hun eigen specialiteiten serveren! Breng een bezoekje aan restaurant Magnolia voor de beste biologische gerechten, of geniet van een zonsondergang zoals in de film vanuit de Koubba Bar! Vanuit uw kamer kijkt u uit op de Perzische Golf en bent u van alle luxe faciliteiten voorzien om tijdens uw vakantie optimaal te kunnen ontspannen!

Jumeirah Al Qasr hotel Dubai boeken

Kies voor een legendarisch verblijf in het Jumeirah Al Qasr hotel Dubai en beleef de vakantie van uw dromen! Wilt u het Jumeirah Al Qasr hotel Dubai boeken, maar moet uw reis voldoen aan een aantal persoonlijke voorkeuren? Dan zit u goed bij Emerald Travel! Laat uw reis naar Jumeirah Al Qasr hotel Dubai op maat samenstellen door Emerald Travel en vraag direct online een offerte aan. Uw specialist in de Verenigde Arabische Emiraten & Oman.

Voorstel aanvragen