Jumeirah hotel

Jumeirah hotel

Bent u op zoek naar een legendarisch verblijf tijdens uw zonvakantie of zakenreis  in Dubai, in een hotel waar topluxe en gemoedelijke, een prettige sfeer centraal staan? Kies dan voor Jumeirah hotel Dubai! Het Jumeirah hotel is één van de bekendste hotels van Dubai en valt extra op vanwege haar unieke vorm. Van een afstand ziet het Jumeirah hotel eruit als een enorme golf. Jumeirah hotel is extreem modern en luxueus, tijdens uw verblijf zal het u aan niets ontbreken! Alles in het Jumeirah hotel is gebaseerd op de 4 natuurlijke basiselementen: aarde, water, vuur en lucht. Het Jumeirah Beach hotel ligt op 20 kilometer van het oude centrum van Dubai en 25 kilometer van het vliegveld.

Jumeirah hotel Dubai

Het Jumeirah hotel Dubai beschikt over 600 kamers met zeezicht die zijn voorzien van alle gemakken die u zich maar kunt voorstellen! Wilt u genieten van extra luxe tijdens uw vakantie?  Kies dan voor "Premium Lounge Club Rooms", welke toegang bieden tot de exclusieve "Premium Lounge" met aparte kinderkamer (incl. games), speciale receptie en light catering (drankjes en snacks). Daarnaast heeft u met een suite toegang tot de befaamde lounges en de "Club Eight"!

In Jumeirah hotel Dubai hoeft u zich geen moment te vervelen! Het hotel van ongekende wereldklasse beschikt over 8 bars en maar liefst 14 verschillende specialiteitenrestaurants uit alle hoeken van de wereld! Of u nu wilt ontspannen of juist actief wilt sporten, het kan allemaal bij Jumeirah hotel Dubai! Met zijn 4 prachtige zwembaden, de uitstekende wellness mogelijkheden zoals zonneterras, sauna, stoom- en dompelbaden, jacuzzi, massage. De sportmogelijkheden zijn onbegrensd: tennis, squash, pitchen/putten, fitness of bij/in het water waterskiën, windsurfen, zeilen, parasailen, snorkelen, diepzeevissen, duiken bij de erkende PADI, etc. U kunt hierin ook lessen krijgen van professionele instructeurs. Daarnaast heeft het hotel ook diverse winkels waar u naar hartenlust kunt shoppen, maar u kunt natuurlijk ook helemaal tot rust komen op het privé-strand.

Vraag online een offerte aan bij Emerald Travel en ontvang een persoonlijk voorstel op maat voor een legendarisch verblijf in Jumeirah hotel Dubai!

Voorstel aanvragen